Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Mirno naselje svakodnevno paraju zastrašujući krikovi! Bolesna žena susjedima život pretvara u pakao. Istražujemo, što učiniti kada je susjed psihički bolesna osoba i zbog toga zagorčava i život svima oko sebe?

Dječaka su skinuli golog, zavezali za drvo i polili uljem, drugom dječaku su udarali glavom o pod, a ravnatelju su kao poruku nožem izboli fotelju. Sva ta strašna zlodjela čine maloljetnici i nitko im godinama ne može stati na kraj.

"Dragi Osječani, ako sretnete Domagoja - dečka koji prodaje igračke na tržnici ili po kafićima, želim da znate da je to moj bivši učenik koji je najdivnije i najtoplije biće na svijetu… " U nekoliko je dana ovaj post postao viralan. Učiteljica je imala pravo, Domagoj je najdivnije i najtoplije biće na svijetu. Mi smo ga pronašli i donijet ćemo vam njegovu priču.

Nisu imale želja, samo da mama Elizabeta više ne brine toliko, da se više smije. I to ste im vi ostvarili! Jutro, nakon što ste upoznali samohranu majku Elizabetu i njezine skromne kćerke, preokrenuli ste njihov svijet.

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 01. studenog na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju