Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Novi obrat u priči oko RBA kreditno štednih zadruga. Zakon koji je nedavno donesen i koji je trebao pomoći građanima - nalazi se na testu, a pitanje njegove zakonitosti pred europskim sudom postavila je sutkinja koja živi u kući nad kojom hipoteku ima jedna od štedno kreditnih zadruga.

Samo za Provjereno, bivši načelnik splitske policije Slobodan Marendić govori o događajima zbog kojih je podnio ostavku.

Nevjerojatan slučaj iz Istre. Godinama eksploatirali kamen, izvozili i zarađivali, a nisu imali koncesiju većinu vremena. Tko će odgovarati, tko će snositi sankcije?

Sara, Marina i Andrea svoje želje ne izgovaraju na glas, jer znaju da mama nema! A jedino što mama želi je posao, da svojim kćerima osigura ono čega nema. Prekrasna je ovo priča o ljubavi majke i tri kćeri!

Još jedan slučaj riješen - po mrklom mraku, put do škole im je bio pravi ruski rulet, jer autobus nije ulazio u selo. Nakon Provjerenog - i to se promijenilo!

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 25. listopada na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju