Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

'Provjereno' donosi ispovijest zaposlenika gradske uprave: ako radiš pošteno - nepodoban si. Zaposlenici otkrivaju što sve proživljavaju jer su odbili raditi ilegalno.

Prodali su njezinu kuću, i to dva puta, a računi i dalje stižu njoj. 'Provjereno' donosi suludu priču žene koja 20 godina ne može u svoju kuću.

Fotoreporter Zoran Marinović za emisiju 'Provjereno' donosi snimke iz reaktora broj 4 u Černobilu. Mjesto koje i danas ubija, a boravak tamo dozvoljen je tek par minuta! Zašto je došlo do najveće nuklearne katastrofe u povijesti, doznajte u emisiji 'Provjereno'.Posve običan život prekinula je prometna nesreća. U Dubravkov se automobil prije godinu dana zabio manijak koji je drogiran divljao po zagrebačkoj aleji Bolonji. Kao da to što je sada nepokretan, hrani se na sondu i trpi strašne bolove nije dovoljna tragedija - država mu dodatno zagorčava život!

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 10. listopada na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju