Što se događa u najvećoj mesnoj industriji u zemlji?

Ovoga ljeta bili smo svjedoci katastrofalnih požara u Dalmaciji. Mnogi su tada potegli pitanje zastarjele opreme i nedostatka novca. Provjereno istražuje slučaj općine Sveti Đurđ u kojemu se zapovjednika DVD-a i Vatrogansne zajednice sumnjiči za pronevjeru više od pola milijuna kuna.

Što se događa u najvećoj mesnoj industriji u zemlji? Donosimo ekskluzivnu ispovijest radnika PIK Vrbovca koji po prvi put progovaraju o nepravilnostima u toj industriji. Pred našim kamerama govore o salmoneli u mesu, pakiranju starog, nekvalitetnog mesa, manipuliranjima s datumima proizvodnje.

Dogodilo se ono na što mjesecima upozoravamo - kamera Provjerenog uhvatila Nataly Bilen u laži! Štićenik njezina doma Joža Taufer preminuo, a ona se okoristila njegovom imovinom. Provjereno istražuje zašto institucije nisu reagirale na optužbe vlasnice doma?

Upoznali ste ih u Provjerenom prije nekoliko tjedana. Odmah na prvu, Lackovići su vam se uvukli pod kožu. Tada smo vam ispričali njihovu tešku životnu priču. Kredit, neimaština i bolest bili su samo kap u moru problema, a onda ste nastupili vi. Par mjeseci nakon ovoj obitelji osigurali ste topao dom i uvjete dostojne života. I da, još jednom ste opravdali onu kako smo nacija velikog srca!



Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 21. prosinca u 22:30 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju