Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Provjereno donosi detalje premlaćivanja djevojčice koje je zgrozilo cijelu zemlju! Kako i zašto je bivši policajac specijalac, osuđivani obiteljski nasilnik uopće bio s djecom te zašto policija nije reagirala prije nego se dogodilo ono na što je majka ukazivala?

Kada neće država - vatrogasci će! Dvanaest godina država mu ne želi isplatiti odštetu, a onda kada je presuda napokon donesena, država se žali. Vatrogascima DVD-a Tisno je prekipjelo i kažu: kada državu nije sram, nas jest. Prodaju atraktivno zemljište, zgradu i četiri vatrogasna vozila kako bi oni isplatili Franu Lučića, jedinog od 13 vatrogasca koji je u kolovozu 2007. preživio tragediju na Kornatima.

Provjereno ekskluzivno objavljuje dokument koji dokazuje kako je brat Milijana Brkića, Jozo Brkić, ilegalno ušao u atraktivan lokal u centru grada!

Upoznat ćete obitelj koja čini plemenito djelo: udomljuje odrasle s intelektualnim poteškoćama! Ali i vidjeti iznenađenje koje smo im pripremili, zbog kojih suze radosnice nisu prestale teći.

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 21. veljače na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju