Najprije su se svađali, pa mirili, a onda su s pozornice izašli potpuno mokri! Marin i Nina sada su u borbi za finale Supertalenta!

Plesni par, ali i najbolji prijatelji Nina Jugo i Marin Čačija na pozornici Supertalenta pripremili su pravi vodeni spektakl. Zbog njih se čak pozornica pretvorila u bazen.


 

No, krenimo od njihovih početaka. Marin i Nina dolaze iz Rijeke i zajedno plešu već dvije godine. Nastupali su na mnogim natjecanjima, a Nina je nastupala prošle godine na Supertalentu. Tada je bila sama, a sada kada je povela pratnju dospjela je čak do finala!

Na audiciji su izveli koreografiju koja je bila vrlo burna i emotivno nabijena. Prikazali su svađu i mirenje kroz plesne pokrete, a žiri je komentirao kako su bili kratki i slatki!

U polufinalu su promijenili svoj izričaj te su postali vrlo upečatljivi. Imali su bazen na pozornici u koji je Marin uskočio, a pridružila mu se Nina. Njihovi pokreti nadopunjavali su se, a voda koja je bila oko njih doprinijela je sveukupnom dojmu.

''Apsolutno se divim hrabrosti i ovo što ste izveli bi nama bilo teško i na suhome. Imate pritisak javnosti, ja vam se divim i moram priznati da je izgledalo stvarno zapanjujuće'', poručila im je Maja Šuput.

Nakon što su osvojili prolaz u finale izuzetno nas je zanimalo hoće li možda biti vatre u finalu, a oni su sa smiješkom odgovorili kako su sve opcije otvorene.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju