Ona rastura u plesu, a svojim će umijećem pokušati osigurati finale Supertalenta!

Plesačica Petra Krušelj iz Zagreba jednostavno živi hip hop! Ova šesnaestogodišnja Zagrepčanka na audiciji Supertalenta nastupila je kombinacijom plesova od čega joj je hip hop najdraži.


 

''Moja se izvedba sastoji od improvizacijskog dijela, ali i isplaniranog'', kaže Petra koja se plesom bavi odmalena. Već se punih šest godina bavi hip hopom i poprilično je uspješna u tome.

Zanimljivo je i kako ovo nije prvi Petrin nastup na Supertalent. Naime u prošloj je sezoni nastupila sa plesnom skupinom Funkadelik, a otkrila nam je i zašto se ovo godine odlučila na samostalnu izvedbu.

''Više sam solo igrač. Samouvjerenija sam kada sam sama na sceni. Nema tog pritiska hoću li ja zeznuti ili netko od grupe. Kada sam sama sa sobom mogu se u potpunosti prepustiti i uživati'', objasnila je Petra.

Hoće li joj to biti toliko dobra odluka da će otplesati u finale doznat ćemo već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju