Uspoređujući programe svih televizija, prvih sedam pozicija prema rezultatima gledanosti zauzeli programi Nove TV.

Ovoga utorka najveći broj gledatelja odabrao je upravo Novu TV, pa su tako, uspoređujući programe svih televizija, prvih sedam pozicija prema rezultatima gledanosti zauzeli programi Nove TV.

Najgledanija bila je turska uspješnica Sudbina koju je u prosjeku pogledalo oko 760 tisuća gledatelja te je serija ostvarila 43,4 posto udjela u gledanosti.



Najgledaniji informativni program, Dnevnik Nove TV, zauzeo je visoko drugo mjesto, a o najaktualnijim događajima u Hrvatskoj i svijetu informiralo se gotovo 690 tisuća gledatelje te je Dnevnik Nove TV ostvario 42,1 posto udjela u gledanosti.



Gotovo 635 tisuća gledatelja pratilo je intrigantan nastavak turske serije Tuđi život koja je ostvarila 37,1 posto udjela u gledanosti dok je uz Vijesti Nove TV u prosjeku bilo više od 440 tisuća gledatelja te su ostvarile 36,5 posto udjela u gledanosti.



Najgledanija lifestyle emisija u Hrvatskoj, IN magazin, ovoga utorka ostvarila je odlične rezultate, emisiju je gledalo više od 424 tisuće gledatelja te je ostvarila 33,5 posto udjela u gledanosti.



Uz tursku hit seriju Anđeli bilo je više od 420 tisuća gledatelja te je ostvarila 29,1 posto udjela u gledanosti dok je uz domaću dramsku seriju Zlatni dvori bilo više od 416 tisuća gledatelja, a serija je ostvarila 28,8 posto udjela u gledanosti.



Ovim sjajnim rezultatima, Nova TV zauzela je prvih sedam mjesta prema podacima gledanosti, dok osmo mjesto zauzima prvi sljedeći konkurent. Ovakvi rezultati dokazuju da Nova TV ne samo da čvrsto uspješno održava svoju lidersku poziciju nego ju dodatno jača.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 18. travnja 2017.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju