Likovi

+ Likovi

Zanimljivosti

+ Zanimljivosti

+ O Seriji

O Seriji

Serija 'Tuđi život' donosi nevjerojatnu priču o teškim odlukama i izborima te velikoj roditeljskoj ljubavi.

Odlična glumačka ekipa predvođena je popularnim  Erkanom Petekkayaom kojega hrvatska publika pamti iz hit serije 'Dila'.


Nakon što smo svjedočili brojim šokantnim otkrićima, nevjerojatnim obratima, nova sezona donijet će nove intrigantne zaplete.


Zbog gubitka voljene Ajše koja mu je izdahnula u naručju i zbog potpunog kraha obitelji, Džihan je na rubu izdržljivosti. Odlučuje prepustiti tvrtku djeci i pritajiti se u jednom gradiću na obali. Ondje se u tišini suočava sa samim sobom i sa svojom prošlošću ne sluteći kakva ga velika opasnost čeka.


S druge pak strane, Harun i Dilara priređuju domjenak kako bi proslavili svoje vjenčanje. Slavlje se održava u ljetnikovcu koji sada nosi novo ime: Erguvan. Na domjenku se pojavljuje neželjena gošća Asuman, Dilarina sestra koja živi u Americi. S namjerom da sve upropasti, Asuman u ljetnikovcu odabire Hazal kao osobu od povjerenja.


Hazal ponovno upada u nevolje, a ovoga puta krvave ruke skupo će ju koštati. Džansu, koja se u tajnosti udala za Deniza, obznanjuje svojoj obitelji da je trudna. Ozkan poludi kada sazna tu sretnu vijest i opet se dovodi u veliku nevolju.


X