Najgledaniji informativni program u Hrvatskoj, onaj Nove TV, u nedjelju, 21. svibnja tijekom izbornog dana donosi najzanimljiviji i najrelevantniji sadržaj.

Na terenu će biti svi dopisnici i poznata reporterska lica informativnog programa Nove TV, a gledatelji će moći aktivno sudjelovati u emisiji putem društvenih mreža. Sadržaj će se ponovno prikazivati uz pomoć najmodernijih 3D grafika.

 

Informacije vezane za izbore gledateljima će kroz izborne emisije iz studija donositi Mislav Bago i Ivana Brkić Tomljenović te stručni komentator, prof. dr. sc. Tihomira Cipek, a naglasak će biti na reakcijama iz stožera diljem Hrvatske. O njima će izvještavati poznata reporterska lica informativnog programa: Andrija Jarak, Tatjana Krajač, Barbara Štrbac, Josipa Krajinović, Martina Bolšec Oblak, Ivan Čorkalo i Ivan Forjan te svi dopisnici Nove TV: Anita Martinović, Marina Bešić Đukarić, Sofija Preljvukić, Paula Klaić, Mario Jurič, Šime Vičević, Marko Balen i Petra Fabian. Za najnovije informacije iz Državnog izbornog povjerenstva bit će zadužen Petar Pereža.

 

Ove godine u emisiji će aktivno moći sudjelovali i gledatelji i to putem posebnog interaktivnog kuta za društvene mreže – njihove reakcije i komentare, odnosno „glas naroda“ gledateljima će prenositi Vjekoslav Đaić.


Nova TV će o tijeku izbora izvještavati u vijestima tijekom cijelog dana – u 13, 15 i 17 sati. Pregled izbornog dana gledatelji će moći pratiti već od 18:15, a prve procjene rezultata i prve reakcije kandidata Nova TV će donijeti u 19 sati. Izborni sadržaj pratit će i središnji Dnevnik koji će voditi Marija Miholjek i Saša Kopljar, pod uredničkom palicom Branimira Felgera.

Dok će se u studiju izmjenjivati zanimljivi gosti, reporteri Nove TV javljat će se s najnovijim informacijama iz cijele Hrvatske, a prve izborne rezultate i dojmove političara gledatelji mogu pratiti u 22 sata. Od 23:15, kada bude jasnije tko su pobjednici, tko gubitnici i tko ide u drugi krug – Nova TV donosit će finalne izborne rezultate, analize te posljednje reakcije iz stožera.


Izborni sadržaj i ovaj će se put prikazivati uz pomoć najmodernijeg prikaza 3D grafika koji je dodatno unaprijeđen od prošlih izbora, a čije su tehničke mogućnosti prezentacije trenutačno jedinstvene u svijetu.


Uz Dnevnik Nove TV, najnovije vijesti vezane za lokalne izbore pratite i na portalu DNEVNIK.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju