Profesori s kojima nema šale!

Film "Rat profesora" redatelja Richiea Keena nasmijat će vas do suta, u njemu glumi reper Ice Cube i poznati komičar Charlie Day. Ovo dvoje srednjoškolskih profesora spremni su svoje razmirice razriješiti na teži način. 

Radnja se komplicira kada zadnjeg dana škole dobroćudni profesor engleskog Andy Campbell daje sve od sebe kako bi ostao sabran usprkos podvalama maturanata, nefunkcionalnoj administraciji i rezovima u budžetu koji bi ljude mogli stajati posla. No stvari krenu s gorega na loše kad se slučajno zamjeri mnogo opasnijem i vrlo zastrašujućem kolegi Ronu Stricklandu koji izazove Campbella na dobru staru tučnjavu poslije škole. Vijesti o tučnjavi prošire se brzinom munje te postanu ono što su ova škola i Campbell trebali.

Ekstavagantne scene s Ice Cubom i Dayjom snimane su čak 8 dana, u jednom intervjuu Ice Cube je priznao da više nije za scene tučnjava, dodao je da želi samo smirenost bez ikakvih agresivnih poriva. Ovaj poznati glumac i reper svoju je karijeru započeo u filmskim i televizijskim vodama, tek se kasnije odlučio za jednak glazbeni angažman. Osvojio je mnoge glazbene i filmske nagrade. O njegovom privatnom životu ne zna se jako puno, njegovo djetinstvo obilježeno tragičnom smrti njegove sestre. Kasnije je Ice Cube promijenio vjeru i preobratio se na islam, osnovao obitelj i počeo izdavati albume te se posvetio glumi. Danas osim medijske eksponiranosti, Ice ima i svoju liniju odjeće pod nazivom Solo by Cube koja je okrenuta reperskom stilu.

Komediju "Rat profesora" ne propustite pogledati u utorak u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju