Nova TV i Doma TV za produženi vikend donose akcijske hit filmove za sve ljubitelje napetosti i uzbuđenja.

Nagrađivani naslovi te poznata glumačka imena poput Denzela Washingtona, Bradleyja Coopera, Brucea Willisa, Harrisona Forda i Tommyja L. Jonesa pobrinut će se za nezaboravan filmski doživljaj ispred malih ekrana.

Petak na Novoj TV rezerviran je za nagrađivani akcijski spektakl 'Snajperist' redatelja Clinta Eastwooda. Film je osvojio nagradu Oscar za najbolju montažu zvuka, a nominiran je u kategoriji najboljeg filma te još četiri preostale kategorije. Bradley Cooper zaslužio je nominaciju za najboljeg glumca utjelovivši Chrisa Kylea koji je oduvijek sanjao o tome da postane kauboj. No, u svojim je tridesetima doznao da njegov život možda treba nešto drugačije, pa se pridružio SEAL-u kako bi postao snajperist. Nakon što se oženio, Kyle i ostali članovi tima poslani su u misiju u Irak. No nakon što se vratio kući, svojoj supruzi i djeci, Chris je shvatio da se radi o ratu u kojem ne može pobijediti.

Subota na Novoj TV započinje akcijom '2 igrača' s Denzelom Washingtonom i Markom Whalbergom u ulogama dvojice američkih agenata iz dvije različite Vladine agencije koji na tajnim zadacima slučajno vode istragu jedan o drugome, što ih dovede do toga da ukradu novac od mafije. Međutim, tek nakon toga shvate da ih je mafija zapravo navela da ukradu 50 milijuna dolara od CIA-je. 

 

U subotu Nova TV donosi i akcijsku komediju 'Odjednom agent' s Anthonyjem Hopkinsom u ulozi CIA-inog agenta veterana koji mora pretvoriti sarkastičnog momka koji je odrastao na ulici u profinjenog i pametnog špijuna koji bi zamijenio svoga brata blizanca, nakon što je ovaj ubijen u tajnoj misiji. Oakes ima samo devet dana da ispuni nemoguću misiju prije pregovora s teroristima o nuklearnom oružju.

Doma TV

Filmska subota na Doma TV-u započinje akcijom 'Princ Perzije: Pijesak vremena' koja je ušla u Guinessovu knjigu rekorda kao najskuplji film inspiriran videoigrom. Jake Gyllenhaal naći će se u ulozi odmetnutog princa koji se udružuje s tajanstvenom princezom protiv sila tame da bi zaštitio dar bogova koji može promijeniti tijek vremena i omogućiti onomu tko ga posjeduje vlast nad čitavim svijetom. Pokvareni plemić žudi za Pijeskom vremena, legendarnim darom bogova koji svom vlasniku omogućuje vratiti vrijeme unatrag. Tko god u svom posjedu drži Pijesak vremena, ima moć vladati svijetom, a ovaj zlobni velikaš iskoristio bi tu moć da porobi cijelo čovječanstvo. No samo je jedna osoba sposobna poraziti ovog tiranina i spasiti svijet.



Za još malo akcije pobrinut će se kultni akcijski film 'Prljavi igraju prljavo' s Bruceom Willisom i Halle Berry u glavnim ulogama. Film počinje u Los Angelesu, gradu uništenih snova, gdje je ubijena striptizeta. Privatni detektiv kojeg je unajmila i njezin bivši dečko odlučni su u tome da pronađu ubojicu, ako prije ne ubiju jedan drugoga. No što dublje kopaju, sve se dublje uvaljuju u mrežu ucjena i političke korupcije skrivene ispod paravana profesionalnog nogometa.

U nedjelju Doma TV donosi akcijski film 'Bjegunac' za koji je Tommy Lee Jones osvojio nagradu Oscar za najbolju sporednu ulogu, a film je nominiran i u šest drugih kategorija. Harrison Ford oduševit će gledatelje u ulozi uglednog kirurga Richarda Kimblea koji je optužen za ubojstvo svoje žene i osuđen na smrt. Na putu prema kaznionici zatvorski se autobus, izgubivši kontrolu, sudari s vlakom, a Kimble u posljednjem trenutku uspije izbjeći smrt.

Tako se Kimble pretvara u bjegunca koji će sam krenuti u potragu za ubojicom svoje žene. Nakon što policija otkriva da je pobjegao, on postaje meta opsesivnog šerifa Sama Gerarda. U borbi za opstanak, Kimble postaje čovjek bez identiteta čija je budućnost neizvjesna, jer mu se Gerard sve više približava.

Uzbudljiv filmski program ne propustite pratiti svakodnevno na Novoj TV i vikendom na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju