Nova sezona Supertalenta bliži se kraju. U nedjelju doznajemo novog pobjednika ili pobjednicu ovog megapopularnog showa, a do tada se prisjetimo starih!

Žiri Supetalenta ovu sezonu činili su svima nam poznata lica. Martina Tomčić koju smo gledali i u prethodnoj sezoni te tri nova člana koja su činili Janko Popović Volarić, Maja Šuput i Davor Bilman

Oni su svojim dugogodišnjim iskustvom, svatko u svom području, ocijenjivali i analizirali one najhrabrije koji su se odvažili, prijavili i nastupili u novoj, petoj po redu, sezoni Supertalenta.

No, prisjetimo se pobjednika svih prethodnih sezona. Sjećate li se dječaka s mažoretskim štapom? On je Tihomir Bendelja i pobijedio je u prvoj sezoni Supertalenta koja se emitirala 2009. godine. Njegova energija, plesno umijeće i twirling bili su dobitna kombinacija da upravo on bude najbolji.

Tihomir je nakon Supertalenta postao trener twirlinga, a kaže kako mu je najvažnije što je pokazao da vještina akrobatike, plesa i manipulacije štapom s kojom se predstavio nije rezervirana samo za djevojke.

Godinu nakon toga u drugoj sezoni Suprtalenta svojim čarobnim glasom i još čarobnijom osmijehom osvojila nas je Viktorija Novosel.

Ova je mlada i talentirana pjevačica sviranje i pjevanje na zagrebačkim ulicama zamijenila pozornicom Supertalenta na kojoj je odnijela pobjedu.

U trećoj sezoni, koja se emitirala 2011. godine, pobjednikom je proglašena skupina Promenada klub.

Ovo kazalište sjena iz Karlovca gledateljima kroz neverbalnu komunikaciju igrom svjetla i sjene pokazalo što znači pravi talent. Nagradu su uložili u rad kazališta u kojem održavaju brojne radionice.

Petar Bruno Basić bio je pobjednik prošlogodišnjeg Supertalenta. Petar je svojim akrobaciijama na šipci držao pozornost žirija i gledatelja od prve audicije pa sve do finalne točke u kojoj je briljirao. Nakon njegove pobjede otvorila su mu se brojna vrata, a doživio je veliki uspjeh kako u privatnom tako i u poslovnom pogledu.

Tko će biti pobjednik ili pobjednica jubilarnog petog Supertalenta doznat ćemo u ove nedjelje na Novoj TV. Do tada se prisjetimo starih kandidata...

Koji vam je kandidat bio najbolji?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju