Evo zašto...

Dadilja ste. Čuvate tuđu djecu u tuđoj kući. Ona su trenutno vaša odgovornost. Primate poziv – nepoznat broj, nepoznat glas. Stranac s druge strane linije daje vam do znanja da se nalazi na istoj lokaciji kao vi, u istoj toj kući. Ako već niste dovoljno zabrinuti, glas vas pita gdje su djeca. Krv se ledi, zrak je sve teži. Što radite?

 

Upravo se u takvoj situaciji našla srednjoškolka Jill Johnson u filmu "Kad stranac nazove". Situaciju je na setu proživjela i preživjela Camilla Belle koja igra glavnu ulogu.

Kad je pročitala strašni scenarij, Belle isprva nije htjela prihvatiti ulogu jer osobno ne voli horore i nikada nije imala želju glumiti u jednom. Tek kad ju je redatelj Simon West uvjerio da je to ustvari više psihološki triler, pristala je snimiti film.

Koji je potez Jill napravila nakon poziva i što se dogodilo s djecom, a što sa strancem saznat ćete u ovoj obradi kultnog filma iz 1978. Sudeći po svemu što će se još dogoditi ne čudi da je izlazak originalnog filma u to doba izazvao opću paniku među dadiljama. 

 

Film "Kad stranac nazove" ne propustite pogledati ovog četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju