Bili su nadomak sva četiri crvena iksa, a što je onda uslijedilo…

Tim i Luka na pozornici Supertalenta sve su iznenadili, ali i dobro zabavili. Na audiciji su se predstavili kao glazbenici te su započeli svirati s raštimanim gitarama. Svi su ostali u šoku posebno Maja Šuput koja je komentirala kako su se trebali bolje pripremiti. 

Nakon neuspjelog sviranja dečki su s izlikom da odlaze po nove gitare otišli sa pozornice, a kada su se vratili uslijedio je pravi spektakl. Oni su akrobati koji su prvim dijelom točke željeli sve iznenaditi. 

Luka Avguštin i Timotej Nuč prijatelji su koji dolaze iz Žirovnice iz Slovenije. Zajedno treniraju više od godinu dana, a umjetničko ime ovog dvojca je ''Flipping art''. 

Zanimalo nas je dogodi li im se poneka ozljeda obzirom na zahtjevnost točki i akrobacija koje izvode. ''Bol je uvijek prisutna, osobito obzirom na to čime se mi bavimo, ali što više učimo manje je i padova'', pozitivni su ovi dečki. 

Prisjetimo se, u prvoj polufinalnoj emisiji imali smo priliku vidjeti dvojac jednako zgodnih i adrenalinski nastrojenih Slovenaca koji su nastupili u Supertalentu. Oni su bili Fillip i Blaž i doslovno je gorjelo tijekom njihovog nastupa!

F&B acrobatics, nažalost, nisu uspjeli dogurati do finala. Što mislite hoće li to uspjeti Timu i Luki?

Koji vam je nastup bio atraktivniji?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju