Stisni i ti crveni i zlatni gumb Supertalenta i prati najpoznatiji talent show na jedinstvenoj i zabavnoj aplikaciji 'Supertalent'

Svim gledateljima i obožavateljima najpoznatijeg talent showa od sada je dostupna i besplatna aplikacija pod nazivom 'Supertalent Hrvatska'. Ova jedinstvena aplikacija donosi najnovije vijesti i brojne igre koje će definitivno obogatiti iskustvo gledanja sve popularnijeg showa Nove TV. Aplikacija je zamišljena tako da donosi dodatan atraktivan interaktivan sadržaj u obliku igara, pitalica, anketa, ekskluzivnih informacija i brojnih novosti vezane uz Supertalent. Aplikacija je snažno povezana s društvenim mrežama, a može se besplatno preuzeti na svim Android i IOS uređajima.


Zanimljivo je napomenuti da nakon audicijskih emisija Supertalenta slijede i emisije uživo, a tada će aplikacija imati i funkciju glasovanja za omiljene natjecatelje showa. Već od 1. svibnja kreću emisije uživo kada ćemo imati priliku vidjeti nastupe onih najboljih – 60 polufinalista među kojima će i glas publike biti važan jer samo oni koji imaju 'supertalent' ući će u veliko finale showa.

Preuzmi aplikaciju 'Supertalent' i stisni svoj gumb već sada:

Za android uređaje aplikaciju preuzeti OVDJE
Za iOS uređaje aplikaciju preuzeti OVDJE

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr


Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju