Od 30. kolovoza na Novoj TV!

Urnebesni članovi obitelji Fazlinović koji su osvojili srca gledatelja diljem regije od idućeg tjedna pojavit će se u novim nastavcima humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan'. Premijerni nastavci koji će se prikazivati radnim danom na Novoj TV donose nove zavrzlame i životne avanture ove osebujne obitelji koja prepoznatljivim smislom za humor nastavlja oduševljavati vjerne obožavatelje.

Da s ovom atipičnom obitelji nikada nije dosadno potvrdit će nove epizode u kojima legendarni protagonisti– Izet, Faruk i Damir – pokazuju da svakodnevnica može biti itekako zabavna u obitelji kojoj je ustaljena životna rutina potpuna nepoznanica, uz konstantne nesporazume, zanimljive anegdote i gotovo nevjerojatne slučajnosti.
U novim epizodama Izet ulazi u dogovor s Avdijom kako bi popravio kućni budžet, a gledatelji će doznati kako je to zapravo izgledalo kada je Jelena obznanila da je Izetova kći. Uz velike životne novosti, Izet se odlučuje baviti proizvodnjom rajčice na balkonu koju prodaje kao domaći proizvod. U međuvremenu, Milorad mu sprema osvetu i čeka ga na ulazu u San Remo kako bi ga gurnuo niz stepenice, ne sluteći da će taj pokušaj ubojstva zapravo Izeta okruniti kao heroja. Za to vrijeme, Avdija proganja Jelenu i dovodi joj tamburaše pod prozore, ali ona ne želi čuti za njega. Ona je zabrinuta za Faruka jer smatra da djevojke s kojima se viđa imaju problem s inteligencijom.
Izetov poslovni život u novim epizodama će procvjetati, pa će tako biti proglašen radnikom mjeseca zbog postizanja izvrsnih rezultata u telefonskoj prodaji – sve dok se ne otkriju njegove metode. Za to vrijeme, Jelena, kao Izetova dosad nepoznata kćerka, izazvat će pravu pomutnju. Faruk će osjetiti ljubomoru jer nije u redu da Izetu Jelena postane važnija o njega. Međutim, ona je prava Izetova kći jer s njim pije maskuziju i sređuje mu žene. Stoga Faruk smišlja plan kako da se dodvori Izetu, smještajući mu novu susjedu. Susjeda je stvorena po Izetovim mjerama: bogata, udovica i žestoki pobornik Marskove ideje. No, u tom svom vjerovanju malo će pretjerati, čak i za Izetov ukus. Za to vrijeme, Damir odlučuje zaprositi Ladu, ali ga ona u posljednjem trenutku odbija. Međutim, ubrzo se predomisli, te se ušulja u Damirov krevet gdje je čeka veliko iznenađenje.

Nove epizode serije "Lud, zbunjen, normalan" pratite od ponedjeljka do petka od 20.15 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju