Izgleda kao djevojka

Glumica vijetnamskog podrijetla Truong Ngoc Anh čini se vrlo uspješnom u svemu što radi. Glumiti je počela sasvim slučajno, baveći se primarnom profesijom modelinga. Uz to je još pjevačica, poduzetnica i filantrop, a povrh svega je majka preslatke djevojčice.

Nije nepoznanica da su Azijatkinje mladolike, no godine ove glumice nisu nimalo vidljive. Troung je, baš kao i Adkins s kojim glumi u filmu "Otmica u sumrak", 1976. godište

Napeti akcijski znanstveno-fantastični triler "Otmica u sumrak" spojit će dvojicu potpunih stranaca protiv opake izvanzemaljske sile, a o njihovom sukobu ovisit će opstanak čovječanstva. Quinn Scott Adkins, član jedinice SWAT, izlazi iz velikog parka u jednom azijskom gradu, ne znajući tko je niti odakle dolazi.

Dok pokušava sastaviti slagalicu vlastite prošlosti, prisjeća se njegove mlade kćerke koja je oteta. U međuvremenu, Connor Andy On, bivši vojni operativac koji je u međuvremenu postao gangster za unajmljivanje, otkriva da je njegova supruga također misteriozno nestala pod okriljem noći.

 

Film "Otmica u sumrak" pogledajte u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmski naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju