Jaja, pivo, bejzbolske palice, kokosi – sve je to letjelo po pozornici Supertalenta tijekom točke Mr. Hammerhanda.

Čovjek koji je oborio čak 12 Guinnessovih rekorda predstavio se u večerašnjoj epizodi Supertalenta. On je Muhamed Kahrimanović, poznatiji kao Mr. Hammerhand, i kako nam se čini ne postoji ono što on ne može razbiti. 


 


U svoj je nastup uključio sva četiri člana žirija. Najprije mu je Martina Tomčić pomagala oko uvodnog dijela, zatim se obračunao sa Jankom Popovićem Volarićem koji je uspio razbiti stol. Nakon toga je Maja Šuput probala kokosovo mlijeko, dok je Davor Bilman neuspješno pokušao s čekićem razbiti kokos. 

Smijeha nije nedostajalo! ''Potrgat ćete nam sve. Nećemo moći nastaviti, gotova je sezona. Komentari i glasanje, molim vas'', rekao je Janko. Međutim, točka Mr. Hammerhanda još nije bila gotova. Na samom kraju uspio je rukom slomiti betonsku ploču.

''Možete li mene razbiti na pola, pa da budu dvije vitke?'', našalila se Martina Tomčić, na što joj je Mr. Hammerhand odgovorio: ''Ostanite takvi kakvi jeste, najbolji ste!''. Njegova supruga na to ga je samo značajno pogledala iz backestagea. 

Mr. Hammerhand osvojio je četiri ''DA'', iako se po prizoru pozornice nakon njegovog nastupa to ne bi dalo zaključiti.

Jesu li naši ostali kandidati tako opasni ne propustite pogledati do kraja emisije, a do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju