Pogledajte sami o čemu se to šuška

Tek zaručena Sarah Huttington (Jennifer Aniston) odlazi u Pasadenu sa svojim zaručnikom na sestrino vjenčanje. Tamo čuje glasine da su knjiga i film "Diplomac" temeljene na njezinoj obitelji. Uz Jeffovu (Mark Ruffalo) potporu Sarah odlazi u San Francisco po odgovore o svojoj prošlosti i budućnosti.

Ukratko, u filmu "Diplomac" iz 1967., tek diplomiranog Benjamina Braddocka zavodi gospođa Robinson, supruga očeva poslovnog partnera. Počinju se redovito sastajati u hotelskim sobama. Ben otkriva da mu se jako sviđa i njezina kći Elaine, ali kad sazna da ima aferu s njezinom majkom, ona s njim ne želi imati nikakve veze. Ben ipak ne odustaje.

Sarah se sada nalazi pred gomilom pitanja – jesu li njezine baka i mama bile u vezi s istim čovjekom prije vjenčanja njezinih roditelja? Je li ona dijete nepoznatog čovjeka? Možda se zato ne uklapa u obitelj? Je li njezina majka bila sretna? Ulazi li i ona sama u brak bez ljubavi? Odgovore će potražiti kod samog sudionika tog ljubavnog trokuta, Benjamina (Kevin Costner)

Jeff se u šali referira na još jedan dobro poznati film:

"Znaš, nikad ti to nisam rekao, ali snimili su film temeljen na mojoj obitelji. Ozbiljno, 'Titanik'. Malo su ga promijenili. Nema čamca, ništa nije potonulo, ali jednom sam pozirao gol za portret."

Zanimljivo je da je u predprodukciji ovog filma originalan dvojac iz filma "Diplomac", Dustin Hoffman i Anne Bancroft, trebao utjeloviti Bena i Sarinu baku. No, Bancroft je u međuvremenu preminula, a Hoffman je bio zauzet snimanjem drugih projekata, stoga su uloge pripale Kevinu Costneru i Shirley MacLaine.

 

Film "Šuška se, šuška" ne propustite pogledati ove srijede u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju