Prošle godine u Supertalentu nastupio je s mnogobrojnom plesnom skupinom, a ove je godine odlučio doći sam. Je li to bila dobra ideja?

Uigranost i preciznost pokreta u sinoćnjoj emisiji pokazao je Adrian Popović. U prošloj sezoni Supertalenta nastupio je s plesnom skupinom Sinovi i s njima dogurao čak do polufinala, ali ove godine odlučio je uzeti stvar u svoje ruke. 


 

Adrian koji dolazi iz Slavonskog Broda predstavio se samostalno. ''Nisam plesao od prošle godine otkako smo prošli u polufinale. Maknuo sam se od plesa i posvetio sam se drugim stvarima u životu'', rekao je.

Žiri ga je pitao je li napredovao od prošle godine na što je ovaj simpatični mladić odgovorio: ''Neću vas lagati – nisam, ali sam pripremio neke možda malo bolje pokrete'', rekao je, a to se pokazalo kao istina! 

 

''Vježbao ti, ne vježbao, dobro to tebi ide. Bio u grupi s majkama, sinovima, s kim god želiš biti, volio bih vidjeti malo drugačiji stil plesa, ali ovo što si napravio je bilo jako, jako dobro'', rekao mu je Davor Bilman dok je Maja Šuput nadodala: ''Ja bih voljela jednom otpjevati pjesmu na koju bi ti mogao plesati u spotu''.

Hoće li se ova suradnja doista i dogoditi ostaje nam za vidjeti, a do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju