Nina Jugo predstavila se u prošloj sezoni Supertalenta. U ovu je povela najboljeg prijatelja Marina, a to joj je bio najbolji potez ikad!

Marin Čačija i Nina Jugo najbolji su prijatelji koji dolaze iz Rijeke i zajedno plešu već dvije godine. Nastupali su na brojnim natjecanjima te su svoje umijeće odlučili pokazati na Supertalentu. 

Već sam ulaz na pozornicu Supertalenta dao je naslutiti da nas očekuje nevjerojatno dobar nastup. Uz glazbenu podlogu pjesme ''Love Lockdown'' Kanye Westa izveli su pravu senzaciju. 


 

''Bili ste stvarno dobri. Ono što je meni fascinantno, a ujedno i malo strah je da ste se toliko uživili da ove stvari kada si ti skočila na njega, nemam osjećaj da vi to fejkate već ste dosta čvrsti. Ako je to način plesa, onda me toga malo strah, a ako je interpretacija, onda svaka čast, bravo!'', rekao je Davor Bilman.

''Bili ste jako usklađeni i meni što je najdraže što postoji čvrsta priča od početka do kraja'', komentirao je Janko Popović Volarić, a Marin i Nina su nakon sjajnog nastupa i još sjajnijih komentara otišli s pozornice s četiri ''DA''. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju