Najmlađi brat popularnih i prezgodnih Street Brothersa ove je godine odlučio sam nastupiti na Supertalentu.

Angelo Švec ima samo četrnaest godina i tijelo kakvo bi svi muškarci poželjeli. Brat je streetworkera Mateja i Danijela koji su prošle sezone nastupali na Supertalentu.

 
 

Dolazi iz Zagreba te pohađa osnovnu školu. Inspiriran svojom braćom krenuo je trenirati street workout u klubu gdje je daleko najmlađi i najobožavaniji član. Želja mu je promovirati street workout i potaknuti mlade ljude da se okušaju u tom sportu.

Zanimljiv nastup osigurao je na pozornici Supertalenta svojim nevjerojatnim umijećem. ''Imam jednu želju da idući nastup traje malo duže'', zaželjela je Maja koja nije propustila priliku popeti se na pozornicu i dotaknuti mišiće Angelovog brata Danijela koji mu je bio podrška u backstageu. ''Čovječe, ovdje možeš sir naribati!'' oduševljena je bila Maja. 

Hoće li i ostali nastupi oduševiti Maju Šuput i ostatak žirija Supertalenta ne propustite doznati u nastavku emisije. Do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju