U ponedjeljak je uz najgledaniju domaću seriju bilo više od 664 tisuća gledatelja!

Da su gledatelji jedva dočekali povratak popularne serije u program Nove TV, svjedoče i podaci gledanosti prve epizode nove sezone ''Čiste ljubavi''.

Najgledaniji zabavni program dana bila je jučer domaća serija Nove TV, a uz omiljene likove Sonju, Tomu, Ranka i ostale likove bilo je više od 664 tisuća gledatelja. Epizoda ovog ponedjeljka ostvarila je 37,5 posto udjela u gledanosti, te je apsolutni pobjednik slota. Naime, uz ''Čistu ljubav'' bilo je 117 posto gledatelja više nego kod prvog konkurenta.



Od top 10 najgledanijih programa na svim televizijama, jučer su programi Nove TV zauzeli prvih pet pozicija. Od serije je gledaniji jedino bio Dnevnik Nove TV uz kojeg je bilo gotovo 670 tisuća gledatelja, a emisija je ostvarila 40,7 posto udjela u gledanosti.

Turska uspješnica ''Istanbulska nevjesta'' također je okupila većinu gledatelja ispred malih ekrana, a nastavak u ponedjeljak pogledalo je više od 592 tisuće gledatelja (udio u gledanosti 35,9 posto). Serija ''Anđeli'' i IN magazin su također u TOP 5 najgledanijih programa.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 29.siječanj, 2018.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju