Četvrtkom u IN magazinu!

Vrijedna redakcija IN magazina radi cijelo ljeto, a u lifestyle emisiji Nove TV gledatelji od sada jednom tjedno imaju ponovno priliku pratiti i rubriku ''Paprene kuglice'' autora i voditelja Davora Garića.

U proteklim sezonama ''Paprene kuglice'' ugostile su najzvučnija imena domaće scene, koja se nisu libila
odgovarati i na najškakljivija pitanja koja su izvukli iz crvenih kuglica.

Nevjerojatne detalje iz života i karijera otkrili su tako, među ostalima, Maja Šuput, Mladen Grdović, Jole, Danijela Martinović, Mate Bulić, Lidija Bačić, Žanamari, Željko Pervan, 2Cellos, Lana Jurčević, Jacques Houdek, Damir Kedžo. Lana Jurčević priznala je tako da bi razmislila o prijedlogu njezina dečka da u spavaću sobu pozovu i njezinu prijateljicu, a Mladen Grdović otkrio je svoj savršen omjer vina i vode za besprijekornu bevandu. Jole je opisao svoj urnebesno zabavan odlazak na striptiz na putovanju u Americi, a na pitanje ''Nakon koliko partnera smatramo da je osoba promiskuitetna?'' Jasna Zlokić je kao iz topa odgovorila – 100. Maja Šuput je pak u Paprenim kuglicama otkrila da je njezin najubojitiji adut za osvajanje pogled! ''Mogu biti i u trenirci ali kad te pogledam, gotovo je!'' – priznala je Maja svoje zavodničke sposobnosti.

Prvi gost u novoj sezoni je Marko Grubnić, te će biti zanimljivo vidjeti već u današnjoj emisiji što je Garić papreno izvukao od svog donedavnog kolege iz showa ''Ples sa zvijezdama''.

Grubnić će iskreno odgovarati na pitanja o ljubavi, životu, ali i estetskim operacijama te svojim vrlinama i manama. Saznat ćemo na kojim je to poljima amater, a na kojima velemajstor. Otkriva i svoj ljubavni status te da se pobrinuo da mu ovog ljeta na ljubavnom planu teku med i mlijeko. Grubnić je dobio i posebno težak zadatak – bi li se prije odrekao sve svoje imovine i novca ili svoje najbolje prijateljice Maje Šuput, ali i što bi rekao svećenik kojem bi poznati stilist u ispovjedaonici priznao sve svoje grijehe.

Ispovijesti poznatih u rubrici ''Paprene kuglice'' gledatelji imaju priliku pratiti četvrtkom u IN magazinu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju