Nakon prvog dijela koji je postigao nevjerojatan uspjeh, najpoznatiji striperi se vraćaju na male ekrane.

Prošle su tri godine otkako je Mike napustio život stripera na vrhuncu slave. Ostatak ekipe spreman je učiniti isto, no žele to učiniti na svoj način: nezaboravnim nastupom u Myrtle Beachu u društvu legendarnog Čarobnog Mikea. Za zadnji nastup koji mora biti pamtljiv dečki će savladati nove pokrete te se riješiti svoje prošlosti na iznenađujuće načine.

Poznat po svojim plesnim pokretima, Channing Tatum se vraća u nastavku filma o neodoljivom striperu. Iako je Tatumov talent neupitan, otkrio je kako je ipak imao malu pomoć u pripremama za film. Naime, kako bi savladao poteze profesionalnog stripera, Channing Tatum je unajmio prave stripere koji su za njega izvodili plesove.


 

Osim Channinga, u filmu se pojavio i američki glumac i bodibilder Christian Boeving, ali su scene u postprodukciji izrezane. S druge strane, Stephen Boss, poznat pod nadimkom Twitch, pojavio se u emisiji 'The Ellen DeGeneres Show' gdje su ga depilirali pred kamerama prije snimanja samog filma.
 

Poznata glumica Margot Robbie odbila je ulogu Zoe zbog sudjelovanja u fimu 'Focus'., a umjesto nje ulogu je prihvatila prelijepa Amber Heard. Također, uloga Jade Pinkett Smith je originalno namijenjena Jamieju Foxxu, ali na njezino veliko iznenađenje, Channing Tatum je predložio da upravo ona preuzme tu ulogu.

No, u ovom nastavku nisu se pojavila neka poznata lica iz prvog dijela. Glumac Alex Pettyfer nije se vratio u ulozi Adama zbog navodnih neslaganja s glavnim glumcem, Channingom Tatumom. Još jedan glumac koji nije sudjelovao u nastavku popularnog filma je Matthew McConaughey koji je nakon filma 'Dobri dileri iz Dallasa' osvojio nagradu Oscar. Upravo iz tog razloga njegova se plaća povećala, što je taktički postupak za glumca nakon što osvoji prestižnu nagradu kako bi se iskoristio njegov priznati uspjeh. Ipak, drugi dio donosi novu generaciju senzacionalnih plesača koji vas zasigurno neće razočarati.


 

Film 'Čarobni Mike XXL' pogledajte u petak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju