Na audiciji je sve oduševio, a što nam tek sprema za polufinale Supertalenta…

Gabrijel Čačić svojom nas je iskrenošću i emocijama očarao. Na audicijskom je nastupu na stupio s tatom koji ga je pratio na klavijaturama, a izveli su pjesmu Mate Miše Kovača ''Noćas ćemo zemlji 'ko materi reći''. 


 

Već je tada znao što će pjevati ako prođe u polufinale. ''Mišo Kovač omiljeni mi je pjevač. Ostali su mi dragi, ali nitko kao on. Ako prođem dalje pjevao bih ''Na tvojoj ruci prsten'', rekao je ovaj mali glazbenik. 

Iako nemaju formalno glazbeno obrazovanje cijela Gabrijelova obitelj ima dara za glazbu i često zajedno pjevaju. Gabrijel nije sramežljiv i voli pokazivati svoj talent. 

Kako će izgledati njegova nova interpretacija Miše Kovača, hoće li ponovno izazvati pomutnju na estradi i kakvi će biti komentari žirija ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju