Uz prvu epizodu više od pola milijuna gledatelja, serija 'Na granici' zabilježila rekordnu gledanost u prvom tjednu emitiranja.

Nakon godinu dana pauze, hit reality show 'Farma' vratio se u svojoj šestoj sezoni na male ekrane i već prvom epizodom oduševio gledatelje.

Gledatelji su ove nedjelje upoznali osamnaestero novih kandidata čije ćemo farmerske avanture pratiti naredna četiri mjeseca, a njihov ulazak u najzahtjevniji reality show pratilo je u prosjeku preko pola milijuna gledatelja, točnije oko 526 tisuća te je prva epizoda ostvarila 34,3 posto udjela u gledanosti.

Tjedan ranije počelo je i emitiranje serije 'Na granici' koja je ove nedjelje bila najgledaniji program dana na svim televizijama. Jučerašnju epizodu pratilo je više od 552 tisuće gledatelja, a ostvarila je 39 posto udjela u gledanosti.

Prema podacima gledanosti prvih pet epizoda ove hit serije, možemo tvrditi da se radi o najgledanijoj domaćoj seriji u povijesti Nove TV. Naime, u prvom tjednu, od 09. do 14.rujna uz seriju je u prosjeku bilo više od 662 tisuće gledatelja.

Nova TV iduće nedjelje, 23. rujna, kreće i s još jednim adutom ove jeseni – šestom sezonom 'Supertalenta'

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 09.-16.09.2018.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju