Svestrana Bethany Joy Lenz

Bethany Joy Lenz poznata je glumica koju je proslavila serija "Tree Hill". Osim toga, snimila je i brojne filmove među kojima je i "Posrednica za kraljevska vjenčanja". 

Iako je publici dobro poznata, donosimo vam pet stvari koje o njoj sigurno niste znali.

1. Bethany Joy Lenz je talentirana pjevačica i tekstopisac. Tijekom godina izdala je pet albuma, iako neki od njih više nisu dostupni u prodaji.

2. Snimila je mnogo reklama u ranim danima svoje karijere. Iako reklame nisu uvijek glamurozne, mogu biti dobra odskočna daska. To je uglavnom slučaj s glumcima koji s vremenom žele ući u TV i filmove. Neke od tvrtki s kojima je Lenz radila su Dr. Pepper i Eggo Waffles.

3. Većina je ljudi poznaje po poslu koji obavlja pred kamerama. No, zvijezda ima iskustva i s druge strane kamere. Kao redateljica debitirala je 2009. s One Tree Hill. Sveukupno je režirala tri epizode serije i nada se da će u budućnosti režirati još. Osim toga, bavila se i producentskim poslom.

4. Između 2005. i 2012. Lenz je bila u braku s glazbenikom Michaelom Galeottijem. Za to vrijeme par je dobio jedno zajedničko dijete. Iako je dosta detalja o svom privatnom životu držala podalje od svjetla reflektora, čini se da ona i Michael imaju odličan roditeljski odnos.

5. Uvijek je rado koristila svoju slavu kao način da pomogne onima kojima je potrebna. Sudjelovala je u nekoliko dobrotvornih organizacija, uključujući neprofitnu "Love146". Prema web stranici organizacije, "Love146" bori se protiv trgovanja djecom. 

Šarmantu Bethany ne propustite gledati u filmu "Posrednica za kraljevska vjenčanja" u subotu u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju