Besplatne ulaznice za osječku audiciju možete rezervirati već danas!

Žiri Supertalenta - Mislav Čavajda, Martina Tomčić, Danijela Martinović i Mario Petreković vidjeli su već tristotinjak točaka raznih talenata koji su se prijavili na najpopularniji svjetski talent show, a samo su najbolji dobili priliku ući u sljedeći krug natjecanja. Nakon Splita, Rijeke i Zagreba, ovoga vikenda na redu su audicije u Osijeku.


Do sada je žiri na tri javne audicije svjedočio nastupima raznovrsnih talenata, od plesača svih plesnih stilova, pjevača, imitatora, akrobata, žonglera, mađioničara do raznih nesvakidašnjih talenata. No, samo ih je pet do sada na audicijama dobilo direktnu ulaznicu za polufinale. Žiri i voditelji do sada su već imali priliku stisnuti zlatnu gljivu, a koje su to točke koje su ih toliko oduševile da su ih direktno plasirali u polufinale, te hoće li im se netko od natjecatelja pridružiti na osječkoj audiciji, saznat ćemo uskoro na Novoj TV.
Kako i sam žiri ističe, konkurencija je sad već opaka, kriteriji sve viši, stoga svaka točka koju će pustiti dalje mora nadmašiti sva njihova očekivanja.


Produkcijski tim najavljuje razne plesače, pjevače, mađioničare, žiri će i u Osijeku pogledati točku pole dancea (plesa na šipci), nekoliko izvođača beatboxa, te ostale koji će se ovog vikenda naći na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku.
Tko će u Osijeku dobiti naklonost žirija i publike i tako si osigurati prolazak u daljnje natjecanje, ostaje nam tek za vidjeti.


Osim natjecatelja koji će pristupiti audicijama, brojni navijači također su pozvani u osječki HNK ovog vikenda, te svi koji žele podržati talente, nasmijati se, zabaviti i iznenaditi te doživjeti pravu akciju na snimanju popularnog showa svoje besplatne ulaznice mogu rezervirati već danas na broj telefona 099/2572-474 ili na supertalent@novatv.hr. Svi zainteresirani talente mogu pratiti na društvenim mrežama putem #SupertalentHR jer sve zanimljivosti o showu donose službene stranice showa na Facebooku i Instagramu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju