Opasan posao za čije će izvršenje trebati pomoć najbližih

Markantni Dostavljač (J. D. Morgan) odlučan je profesionalac specijaliziran za dostavu svih vrsta pošiljki. On je najpouzdanija osoba za taj posao, jer ih bez pitanja isporučuje i na nemoguća mjesta. Dostavljač je usamljenik koji živi u trošnom stanu, u kojem mu je jedino društvo miš kojeg tretira poput kućnog ljubimca.

Kad mu jednog dana pristupi zagonetni Lispy (T. Schweiger), Dostavljač pristane kovčeg nepoznatog sadržaja isporučiti Evilu Sevileu. On ne zna da je Lispy agent FBI-ja koji preko njega želi doći do Sevilea, opasnog kriminalca koji je navodno ubijen još prije deset godina.

Čini se da je Sevile živ i da priprema osvetu onima koji su ga prevarili, a u tome mu pomaže njegov nekadašnji partner Maxwell (M. Rourke). Kad nasluti u što se upleo, Dostavljač će se morati osloniti na pomoć svoje kćeri Anne (J. Ho) i starog prijatelja Stitcha (M. Margolis). No sve možda i nije onakvo kakvim se čini...

Glavna uloga kurira pripala je Jeffreyju Deanu Morganu poznatijem po ulogama Johna Winchestera u seriji 'Lovci na natprirodno', Dennyja Duquettea u popularnoj američkoj seriji 'Uvod u anatomiju' i Negana u trenutno aktualnoj seriji 'Živi mrtvaci'.



U planetarno popularnoj seriji 'Uvod u anatomiju' utjelovio je srčanog bolesnika Dennyja Duquettea koji započinje ljubavnu vezu s doktoricom Izzie Stevens (Katherine Heigl). Nakon što umre, nekoliko se puta pojavljuje se u obliku duha, ukazuje se Izzie koja u kasnijim epizodama oboli od raka i Meredith Grey koja, umalo se utopivši, gleda u oči smrti.

Triler 'Kurir' ne propustite pogledati u petak na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju