Akrobatski performer pored kojega nećete ostati ozbiljni.

Samom njegovom pojavom nastao je smijeh u studiju. Nitko nije mogao skinuti osmijeh s lica, a Popino je čak i publiku uključio u svoj nastup. Svi su imali određenu ulogu, a odabrao je i asistenticu iz publike koja je dobila ime Juana.

Svojim trikovima i akrobacijama oduševio je publiku i žiri. Osvojio prolaz dalje, ali mu je Davor Bilman poručio da je ponekad bolje imati kraći nastup. Možda je Popino imao malo duži nastup, ali je na pozornicu donio posebnu energiju i zarazni smijeh.

Popiño je akrobatski performer porijeklom iz Venezuele. Kad je saznao da će postati otac, odlučio je pronaći zanimanje kako bi osigurao život svojoj kćeri, pa se počeo baviti animiranjem na rođendanskim zabavama. Majka mu je pomogla smisliti umjetničko ime Popiño koje je nastalo po uzoru na nadimak Popi kojeg je imao još u školi. Putovao je posvuda nastupajući, a u Hrvatskoj se već godinu i pol zadržao neplanirano jer se zaljubio u nju. Odlučio je u Hrvatskoj ostati dugoročno i dovesti i kćer, a ovdje je prvi put vidio snijeg koji ga je oduševio.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju