Može li nespretni inspektor razriješiti slučaj ukradenog dijamanta?

Poznati nogometni trener ubijen je, a njegov neprocjenjiv prsten s dijamantom poznatim kao 'Pink Panther' je ukraden. Francuska vlada stoga u pomoć zove vrhunskog detektiva koji može riješiti slučaj i vratiti prsten.

Međutim, vrhunski detektiv nije dostupan pa umjesto toga pozovu inspektora Jacquesa Clouseaua (Steve Martin). Tko je počinio zločin – prekrasna pop-zvijezda, poznati nogometaš ili kineski plaćeni ubojica? Clouseau i njegov partner Ponton (Jean Reno) moraju razotkriti ubojicu što prije, a usput paziti i da njihov šef ne pokupi sve zasluge za napravljeni posao.

U komediji 'Pink Panther' ulogu ima pjevačica Beyoncé Knowles koja tumači Xaniju, popularnu pjevačicu i Gluantovu djevojku. Beyoncé je svjetski poznata pjevačica, a nekoliko se puta okušala i u glumi. Ovo joj je četvrti film u kojem je glumila nakon filma 'U iskušenju' iz 2003., 'Austin Powers u Goldmemberu' iz 2002. godine i 'Carmen: Hip Hopera' iz 2001.

Pink Panther se u ovome filmu ne odnosi na životinju već na neprocjenjivi dijamant koji je ukraden.
Steveu Martinu pripala je glavna uloga inspektora Jacquesa Clouseaua. Inspektor Clouseau je nespretan i simpatičan.

S obzirom na to da je porijeklom Francuz, ima velikih poteškoća pri izgovaranju engleskog jezika. Kako je izgledao njegov tečaj engleskog jezika, pogledajte u videu i nasmijte se do suza.
 

Komediju 'Pink Panther' ne propustite ovog petka na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju