U sutrašnjoj epizodi Supertalenta neki će nas kandidati oduševiti svojim pjevačkim talentom, dok će nas drugi dobro nasmijati.

''Pozdrav svima, ja sam Gabrijel Čačić i dolazim iz Zadra. Ja sam novi Supertalent!''. Tako nam se predstavio dječak koji zrači pozitivnom energijom. Gabrijel će izvesti pjesmu Miše Kovača ''Noćas ćemo zemlji 'ko materi reći'', dok će ga njegov otac pratiti na klavijaturama.

''Kada mi je tata pustio neke pjesme od Miše Kovača odmah sam ga zavolio''. On mu je uvjerljivo najdraži pjevač i nikog drugog sa estrade ne može izdvojiti. Iako nemaju formalno glazbeno obrazovanje cijela Gabrijelova obitelj ima dara za glazbu i često zajedno pjevaju.

''Ovo nije naš prvi nastup, već smo nas dvojica nastupali po svadbama i slično tako da nema straha. Samo naprijed'', zaključio je tata malog Gabrijela.

Svojim glazbenim talentom predstavit će se i Dragan Medić pjesmom ''Marija Magdalena'' Doris Dragović. Ovaj veliki fan Eurosonga mjesec i pol dana pripremao se za ovu točku. Kaže kako se ne bavi profesionalno glazbom nego iz hobija ponekad zapjeva.

Od kako zna za sebe Dragan želi nastupiti pred publikom, pa je na Supertalentu njegova prilika da pokaže svoje umjeće. Izuzetno cijeni Doris Dragović i životna mu je želja upoznati je. ''Kada je bila na Dori znao sam da je ona favorit. Srcem i dušom bio sam uz nju. Na Eurosongu okolnosti su bile takve da je završila na četvrtom mjestu'', rekao je s tugom Dragan. 

Sedamnaestogodišnji Martin Kutnar dolazi iz Zagreba gdje pohađa tri škole, gimnaziju i dvije glazbene škole - jednu za harmoniku, a drugu za violončelo. Zahvaljujući svojoj majci zaljubio se u glazbu te je sa pet godina započeo s redovnim sviranjem violončela.

Ovaj glazbenik nema svoj instrument te često odlazi u glazbenu školu kako bi mogao vježbati. Za nastup koji priprema na pozornici Supertalenta Martin kaže kako se nije dugo pripremao. ''Puno sam razmišljao, ali svaki dan se mijenjalo. Jako sam uzbuđen, ali ne i nervozan. Ovo je show, a ja obožavam zabaviti publiku. To je zapravo moj život.'', rekao je.

Do sutrašnje epizode prisjetite se nevjerojatnog imitatora Daniela Dizdara!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju