Supertalent je dobio trećeg polufinalista - najmlađi mađioničar u Hrvatskoj 'Zrno bibera' dobio je zlatnu ulaznicu

Najmlađi mađioničar u Hrvatskoj, koji je sa svojih asistentica nastupio pod imenom 'Zrno bibera', oduševio je žiri mađioničarskom iluzijom koju nikada do sada niti jedno dijete nije napravilo. Nakon nastupa Tibora Matejčića, 12-godišnjeg učenika iz Zagreba, žiriju nije preostalo ništa drugo, već stisnuti zlatnu gljivu te tako pridružiti ovog jedinstvenog i, prema riječima žirija, izvanserijskog mađioničara, ostalim polufinalistima najpoznatijeg talent showa; hula-hooperici Jeleni Znaor i plesnoj skupini Transform Crew. Tibora je na bavljenje trikovima i iluzijom potaknuo otac, te je trikove počeo izvoditi već sa osam godina. Ime 'Zrno bibera' Tiboru je dala mu još profesorica u prvom razredu jer je, kaže Tibor, bio uvijek 'mali kao zrno, a ljut kao biber'. 'Mi ga podupiremo jako. Voljeli bi da se time nastavi baviti i profesionalno', kaže Tiborov otac, dok njegova majka kaže da je to samo dobar hobi. Tibor se za nastup na Sueprtalentu puno pripremao, vježbao je trik gotovo mjesec dana. Trud se i isplatio jer njegovu očaravajuću energiju doživjela je i publika i žiri 'Supertalenta' nakon što je Tibor izveo nevjerojatan mađioničarski trik. Nakon što je s lakoćom odradio trik s kutijom koja se podizala od pozornice sa začuđujućom lakoćom dok je unutar iz nje mahala Tiborova asistentica, svi su ostali u čudu i bez teksta, nakon što je ona i izašla iz same kutije.

 

 

Četiri DA i odobravanje od žirija za prolazak u daljnji krug natjecanja dobio je i petnaestogodišnji Mihael Prelac koji je pokazao kako to zvuči kada imitira zvukove automobila, a u svom „autu“ provozao je i Renea i Igora. Veliki potencijal pokazala je plesna skupina Funkadelik, a plesnoj skupini Brutala koji su izveli plesnu točku suvremenog plesa s breakingom, Mislav je komentirao: „Ima nešto jako posebno s vama. Definitivno odskačete od svih plesnih skupina koje smo imali do sad, bravo, bravo!“, dok je plesnoj skupini Hip Hop House poručio: „Ne mogu pobjeći od toga da jesam osjetio od vas neku energiju!

Ruska ljepotica Polina Mytko, koja već tri godine živi u Hrvatskoj, svojim trbušnim plesom zaintrigirala je žiri da joj je Martina poručila: „Koja si ti manipulatorica i glumica! Svašta nas još tu očekuje i veselim se!“, a Mislav se nije mogao oteti snažnom dojmu: „Nevjerojatna preciznost, nevjerojatna izolacija pokreta, a najviše od svega ekspresivnost. Ti nas držiš u šaci od početka do kraja i to je nešto toliko bezobrazno od tebe i toliko sjajno. Bravo, uspjela si!“ Frane Meden „hipnotizirao“ je žiri svojim pantomimičarskim trikom, a pod najvećom hipnozom bila je Martina koja mu je poručila: „Mene si osvojio s tom nevjerojatnom gipkošću tijela i koordinacijom pokreta i tim izolacijama, pogotovo stopala. Meni si držao koncentraciju i ja te svakako želim vidjeti u nekoj akciji.

Koliko rada, znoja i muke stoji iza napornih vježbi, najbolje su pokazali Barhazard i točkom street workouta sa zanimljivom koreografijom zapanjili žiri. “Dečki, moram reći da ste zaista impresivni! Možete biti uzor mladim ljudima da se mogu baviti street workoutom i na koristan način iskoristiti svoje vrijeme, jer zaista ovo što ste vi nama priuštili je jednostavno fenomenalno! Ja sam bez teksta!“ kazala im je Danijela, a Mislav se nadovezao: „Apsolutno ste efektni, trebat će još poraditi na točki da bi se ona uobličila da ima neku priču, ali materijal je sav tu!“ .

Tamburaški sastav Slavonska duša otpjevao je bećarac posvećen žiriju, nakon kojega je i njima Mario uzvratio: „Slušali smo mi sad tvoj bećarac, dođi bliže, dat ću ti džeparac!“ te glavnom pjevaču nalijepio 100 kuna na čelo.Prvi put viđeno da žiri podmićuje, a ne obrnuto!“ našalio se Mario.


Hulahooperica Marina Škof, koja boluje od autoimune bolesti i kojoj je upravo hula hoop pomogao u njezinoj borbi, osvojila je gledatelje svojom pojavom. „Marina, bravo! Iskreno ne znam da li je hoopanje nužno tvoj supertalent, ali sam sigurna da je tvoja pojava, tvoja životna motivacija, tvoja životna radost nešto što nadrasta bilo kakav talent. I meni je isto večeras pogled na tebe uljepšao dan“, rekla je Martina.

Sedmogodišnja Jelena Vranjković rastopila je srca žirija. „Ti si toliko dobra u tome da si ti nama došla pokazati kako se stvari rade! Bravo, bila si sjajna!“ poručio joj je Mislav, a Danijela joj je rekla kako je ona najbolja cheerleadersica koju je ikada vidjela.

 

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr


Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju