Ove nedjelje u Supertalent ponovno stiže Stevie Starr.

Polovica mjesta u finalima već su popunjena, a ove nedjelje doznat ćemo kojih će još troje natjecatelja osvojiti ulaznicu za ulazak u veliko finale showa.U trećoj emisiji uživo vidjet ćemo novih desetero polufinalista koji su svojim nastupima na audiciji oduševili žiri, a brojni od njih i osvojili simpatije gledatelja. Sa svojim nevjerojatnim talentom, odnosno mogućnošću gutanja stvari te izvraćanja istih, ponovno će pred žiri stati Škot Stevie Starr, a što će ovoga puta sve progutati, ostaje nam za vidjeti.

U svijet magije ponovno će nas odvesti mentalist Siniša Hotko, dok će nas u svijet zabave odvesti žongler Jakob Bergant koji će ovoga puta žonglirati i sa sabljama. Na pozornici Supertalenta ove nedjelje zaplesat će duo Max i Đuro i pokazati zašto slove za jedne od najboljih break dancera u Hrvatskoj, trio No shame koji kažu kako i samo ime grupe opisuje njihov ples, a vidjet ćemo još i sjajne stepere iz grupe Step'n'jazz koji će još jednom svojim cipelicama silovito prodrmati studio Supertalenta.

Od pjevača vidjet ćemo i Jankov zlatni gumb, 14-godišnju Gabrijelu Braičić, koja je sve na audiciji ostavila bez teksta izvedbom pjesme 'I am changing', a vidjet ćemo i iznimno talentirane mlade pjevače iz grupe Pop rock škola Sarajevo. Iz Sarajeva u polufinale stiže još dvoje talentiranih glazbenika – Sara i Đurica, a hoće li i ovoga puta osvojiti žiri svojim šarmom i karizmom, tek ćemo doznati.

Svojim šarmom bend Cota G4 na audiciji je uspio kupiti ženski dio žirija, a hoće li ponoviti uspjeh s audicijskog dijela natjecanja, ostaje za vidjeti.

Uz uzbudljive nastupe na pozornici, gledatelji će i ove nedjelje imati priliku zaviri u backstage s Miom na YouTube kanalu Nove TV te doznati kakva atmosfera vlada u najpoznatijem zapozorju u Hrvatskoj, kako se kandidati pripremaju za nastup, kao i kakve su reakcije nakon nastupa.

Ne propustite pretposljednju polufinalnu emisiju Supertalenta ove nedjelje o 20 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju