Sutra od 20 sati na Novoj TV počinje spektakularno finale Supertalenta. Kandidati će pokazati najbolje od sebe, a krajnja odluka je na vama!

Nakon gotovo četiri stotine točaka koje smo gledali tijekom audicije Supetalenta žiri i glasovi publike odlučili su se za 12 najboljih među njima!

Tako će u finalu za sjajnu zabavu na pozornici biti zaslužna Vanessa Jakac koja priprema pravi show, pjevat će, plesati i naravno svirati.

 

Nisu sve točke koje su osvojile zlatni gumb prošle u finale. Tako ćemo gledati u pjevačkoj konkurenciji Majin zlatni gumb - trinaestogodišnju Elenu Brnić te Jankov zlatni gumb – Adna Šestić.

U finalu Supertalenta zaplesat će i Davorov zlatni gumb – Plesni klub Dance Queen koji su u polufinalnoj emisiji priredili pravi spektakl, a o njihovom nastupu danima se još pričalo.

Među pjevačima će biti najnapetije jer će srca žirija i publike pokušati osvojiti Denis Barta koji nas svojom životnom pričom iz tjedna u tjedan inspirira, Filip Rudan kojemu su članice žirija prognozirale sjajnu karijeru tinejdžerske zvijezde, te prekrasna vokalistica Iva Augustinović.

Uz njih u Supertalentu predstavit će se plesači kojim svojim pokretima mijenjaju stvarnost te dvojac koji se iznenadio odlukom da su u finalu – ovdje doznajte o kome je riječ!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju