Jeste li spremni? Večeras ćemo po prvi puta u šestoj sezoni Supertalenta gledati emisiju uživo!

Točka iznenađenja novost je koju imamo, ali ono što već znamo i vidjeli smo su deset kandidata koji su na audicijama dali sve do sebe, a u polufinalu će čak i više od toga!

Andrej Škedl fascinirao nas je i zaprepastio svojim trikom i iluzijom, a ono što će izvesti večeras bit će nekoliko stepenica iznad toga – i to doslovno! Izvest će trik nestajanja iz zatvorene kutije koja će lebdjeti u zraku.

Jedna od polufinalistica je Iva Augustinović, djevojka s prekrasnim glasom. Za polufinale pripremila je pjesmu Celine Dion, a u galeriji se prisjetite njenog, ali i ostalih, audicijskih nastupa.

Oni malo ratoborniji sigurno će se oduševiti točkom taekwondoista Belmina Osmanbegovića koji će pokušat srušiti svjetski rekord u razbijanju ploča glavom.



Pripadnice ljepšeg spola još pamte neodoljivog Brazilca koji je izveo plesne pokrete koji oduzimaju dah. On je Diego Siqueira, a kroz ples će dočarati duh svojevrsne brazilske zabave na plaži.

Od plesača, u prvoj polufinalnoj emisiji nastupit će i Martinin zlatni gumbplesni klub Modus. Ona im je tada poručila: ''Jedna širina i lepeza kojekakvih emocija koje vi prezentirate i onda uspijete prenijeti na nas je zadivljujuće i zastrašujuće u isto vrijeme.''.



Nastup koji je osobito zaintrigirao javnost bio je onaj harmonikaša Samira Nurkića. Priuštio je pravi obrat u svom nastupu i svojim umijećem sviranja izuo žiri iz cipela. Što li tek sprema za polufinale

Djevojke iz skupine Cabaret á la carte koje su osvojile naklonost publike u posljednjoj audicijskoj emisiji, a ovoga puta će uz cabaret ples ukomponirati i stepanje.

Prolazak u finale pokušat će osigurati i imitator Michaela Jacksona - Marčelo Selim. Osim najpoznatijeg "moonwalka" zahvaljujući Marčelu Selimu na pozornici Supertalenta vidjet ćemo i ostale famozne pokrete.

Visina, a kamo li tek akrobacije na visinama mnogima izazivaju strah, no ne i njoj. Jedanaestogodišnju Mariu Suvačarov vidjet ćemo na svili kojom se bavi četiri godine, a tu joj je zanimaciju otkrila majka koja joj je ujedno i trenerica.

Dvadesetogodišnji Joseandres Đerekarac na audiciji se predstavio pjevanjem, ali u različitim žanrovima. Najprije je nastupio pjesmom Parnog valjka ''Jesen u meni'', a onda je na Majin nagovor zapjevao narodnjak. Jedva čekamo čuti što je sljedeće!

Ne propustite prvu emisiju uživo Supertalenta ove nedjelje na Novoj TV i doznajte koje dvije točke će se prve naći u finalu showa!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju