Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Rat za pokojnike u jednom malom slavonskom selu. Jedan čovjek predstavlja se kao pogrebnik, a nema dozvolu za rad. Intervenirala je inspekcija. Već je i kažnjen, ali on nastavlja dalje.

Europske zemlje masovno doniraju cjepivo protiv koronavirusa jer im je višak, a nove milijunske pošiljke stižu na jesen. I zato je poslano pismo Europskoj komisiji u kojem mole promjene ugovora. Provjereno ima uvid u to pismo koje je potpisuje i ministar zdravstva Vili Beroš!

Druge općine zbog nepravilnosti i probijanja rokova morale su poništiti natječaj za dodjelu državnog zemljišta. Ali ne i Čađavica. Stiglo je na stotine prigovora, čak i kaznene prijave! Svjedoci tvrde – mijenjale su se odluke i nakon što je natječaj zaključen, s druge strane načelnik tvrdi sve je po zakonu!

Govorili su joj da je glupa, da se ne trudi, a imala je disleksiju. Ono što je čitala, mozak je jednostavno drukčije procesuirao. Ali, ne samo da je uspjela naučiti živjeti s time, već je upisala studij logopedije i uskoro će raditi s djecom koja imaju probleme baš kao što je i sama imala!

Od propuha se brane selotejpom, televiziju ne posjeduju, žive same usred ničega. Priča je to o Dragani i Nadi, majci i kćerki koja je ganula naciju, a zbog koje je reporterka Maja Medaković dobila Svjetionik, nagradu za dostojno izvještavanje o siromaštvu. Provjereno donosi kako žive danas, mjesecima nakon što smo ih upoznali?
 

Emisiju "Provjereno" pratite četvrtkom na Novoj TV. Propuštenu emisiju možete pogledati besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju