Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Starica koja u kolicima svaki dan prosi. I po suncu i po kiši. I po 12 sati. Gladna i žedna, ne može ni na wc. Svu joj zaradu uzima muškarac koji se po cijele dane opija. Svi gledaju, čak i prijavljuju no ista scena se ponavlja mjesecima. Kako je to moguće u središtu metropole?

Ponuđeno im je ulaganje u kriptovalute. Uložili su i desetke tisuća eura, no do svog novca ne mogu! U pitanju su dva projekta. Zbog jednog od njih su kineske vlasti uhitile desetke ljudi zbog sumnji u organiziranu prevaru. Provjereno istražuje, kakve veze s time ima poznati influenser iz Dubrovnika?

Slučaj Mirele Čavajde digao je javnost na noge! No on je samo jedan u nizu. Lani smo u Provjerenom imali sličnu priču. Imamo zakon iz 1978. kao i Slovenci. Oni ga provode, mi ne. Kako to da postoje različita tumačenja? I zašto u našoj zemlji ne postoje jasne upute u ovakvim teškim slučajevima?

Za njih će reći da su ekstremne. Jer svoje noge ne briju, ne šminkaju se, kosu ne bojaju! No nisu li ekstremne i fotošopirane fotografije koje svakodnevno gledamo na društvenim mrežama? Kako trendovi utječu na sve, osobito mlade? I tko su oni koji su im odlučili reći - dosta!

Emisiju "Provjereno" pratite četvrtkom na Novoj TV. Propuštenu emisiju možete pogledati besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju