Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Suludi prizori i situacija od koje ne mogu pobjeći! Potoci puni masne i crvene tekućine, nesnosan smrad, ostaci životinja - oderane kože i rogovi koje gledaju s prozora. Problemi stanovnika u Sesvetama traju godinama. Prijavljivali su institucijama, zvali medije, no pomaka nema. Kako su tvrtke za gospodarenjem otpada i kožara dobili dozvolu za rad u ulici s isključivo obiteljskim kućama?

Građani strepe, poskupljenja su najavljena, a sve neizvjesnija geopolitička situacija postavlja pitanje – na što ćemo se grijati sljedeće zime? Koliko plina proizvodimo, možemo li zadovoljiti vlastite potrebe? Razgovarali smo s ključnim igračima u tom biznisu i doznali što nas čeka!

14 godina bili su sjajan primjer. Onaj u kojem su djeca s posebnim potrebama dobivala terapiju, a bivši ovisnici priliku za resocijalizaciju. Sada su pred gašenjem. Odredba koja kaže da se prestaje s financiranjem udruga u kojima rade osuđivane osobe, pokazala im se kao omča oko vrata. Razumljivo da osuđivani za seksualne prijestupe na takvim mjestima ne bi trebali raditi, no stručnjaci tvrde - ovo nisu takvi slučajevi. I dok se Pravobraniteljica za djecu i Grad Zagreb loptaju odgovornošću, roditelji djece i korisnici udruge očajni!

Naša novinarka, osoba koja to nikada nije prije učinila i profesionalac kojem je sve to već rutina! Svi su skočili iz aviona. Padobranom naravno! Odlučili smo provjeriti stoji li ona izreka da u strahu ili uzbuđenju – srce hoće iskočiti. Koliki je puls i to u ekstremnim uvjetima? Rezultati ovog uzbudljivog istraživanja i nas su iznenadili!

Emisiju "Provjereno" pratite svakog četvrtka na Novoj TV. Propuštene emisije možete pogledati besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju