Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Provjereno istražuje od koga i kako Domovi zdravlja, bolnice i zavodi nabavljaju testove za koronavirus. Dio je išao putem robnih rezervi, a učestalo se potezalo za bagatelnom javnom nabavom. Tko na njima dobro zarađuje, zašto ne postoje objedinjeni podaci i zašto su cijene koju plaćaju građani toliko različite?


Komentari koji su prešli u psovke, uvrede, prijetnje i to iz usta onih od kojih to ne bi očekivali – mladih, pa čak i djece! Kako se s nositi sa cyberbullyingom, kako ga spriječiti i znamo li uistinu što naši klinci rade na internetu?


Kad ti potpuni stranac doslovno pokloni dio sebe i time spasi život! Tako je svojim matičnim stanicama Lada pomogla Mariju u liječenju leukemije. Od tada, ne samo da nisu stranci, već su kaže – postali obitelj. Projekt koju je započela tragična sudbina Ane Rukavine, danas piše neke nove i ljepše priče!


Ono što Lana i Nevena najviše žele je osjećaj slobode i kretanja. I to samostalnog. Čovjek koji i sam pomiče granice, putopisac Slaven Škrobot, odlučio im je pomoći. Tjednima je već u pothvatu u kojem svojim biciklom skuplja kilometre, a time i novac za iste takve bicikle. Do cilja i cjelokupnog iznosa, potrebno im je još samo malo!

Emisiju "Provjereno" gledajte četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju