Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Provjereno istražuje jesu li naše šume i dalje smrtonosne za motocikliste. Prije godinu dana jedan je mladić poginuo naletjevši na željeznu sajlu koja je bila namjerno postavljena. Jedan je to od najtežih, ali ne i jedini takav slučaj. Ovih je dana riječki ODO podigao optužnicu baš za taj slučaj, a troje ljudi tereti se teško kazneno djelo.

Provjereno donosi teške blamaže državnog odvjetništva. Od uhićenja bivše zamjenice zagrebačkog DORH-a, povlačenja optužnice u slučaju Todorić i Agrokor, do slučaja Žalac u kojima, uz sva saznanja – nitko ništa nije poduzeo. Što se to događa u DORH-u?

Ovih dana stigla je potvrda europskog suda za ljudska prava koja kaže - krivi smo po nekoliko točaka! Koje su posljedice slučaja protjerivanja afganistanske obitelji, a nakon toga i smrti malene Madine prije četiri godine na hrvatsko-srpskoj granici?

U tjednu kad nas je napustila Ljiljana Pranjić, sinonim borbe protiv karcinoma, Provjereno donosi priču ljudima koji unatoč teškoj dijagnozi životu nisu rekli zbogom, već su mnogima postali inspiracija!

Emisiju "Provjereno" gledajte četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju