Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Provjereno istražuje na što se troši novac za obnovu Banovine. 105 milijuna kuna skupili su građani, a ekipa emisije Provjereno otišla obišla je Petrinju, Glinu i Siskak gdje tvrde da niti jedna kuća s crvenom naljepnicom dosad nije obnovljena, dok se dimnjaci saniraju po cijenama i do 25 tisuća kuna.

Što su donijele nove mjere i mogu li se uopće pomiriti suprotstavljena mišljenja? Prosvjedi na svakom koraku, a u njima oni koji tvrde - „građani smo drugog reda“. Zemlja u kojoj 30 godina caruju podijele na crvene-crne, lijeve-desne, ustaše-partizane, od sada ima novu kategoriju! Cijepljeni-necijepljeni!

„Imam povjerenje u svoje ministre!“ – izjava je koju je puno puta premijer Plenković rekao, a na kraju se s istima pozdravio! Od njegove prve vlade 2016. pa do danas, oni koji su ostali broje se na prste jedne ruke. Sociolozi i analitičari tvrde – nije smiješno niti zabavno. Provjereno donosi sve rošade, izmjene, ostavke i afere u Vladi, otpočetka sve do posljednje afere Žalac!

Bio je pustinjak, sam usred šume. Društvo mu je pravio samo pas i par kokica. Bez struje i vode, s kreditom i teškom sudbinom, ali nije očajavao. Priču koju su prepoznali mnogi od vas i opet učinili čudo. Kredita više nema, a Iveku iz naše priče – vratili ste nadu i osmijeh na lice.

Emisiju "Provjereno" gledajte četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju