Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Najpoznatija hrvatska mula Domagoj Tobler za Provjereno javio se iz paragvajskog zatvora. Dok se čeka sudski rasplet oko uhićenja dviju žena u zagrebačkoj zračnoj luci koje su u vlastitom tijelu švercale kokain, Provjereno donosi priču o tome zašto se pojedinci na to odlučuju, rade li to prisilno te kako funkcioniraju krijumčarski putevi.

Vukovarka Iva Radić, koja 30 godina traži istinu o svom ocu koji je 1991. odveden u nepoznato, ne odustaje. Dok upire na osobu koja godinama slobodno živi u Srbiji, predsjednik Aleksandar Vučić reporterki Provjerenog tvrdi da zna za slučaj i da će se osobno angažirati oko rješavanja. Provjereno istražuje što je sa 1853 osobe koje se vode nestalima, a za koje se ništa ne zna.

Provjereno donosi apsurdnu priču o ženi koja je htjela pomoći psu, a prijeti joj kaznena prijava za krađu! Psa koji je bio u bolovima, nepokretan i s golemim tumorom odnijela je veterinarima, a pregledom je utvrđeno da se životinja nije liječila. No, inspekcija ga vraća vlasnici, a Provjereno istražuje tko i kako brine o dobrobiti životinja.

Sanjali su lijepu budućnost, dom, posao i obitelj te mukotrpno radili dok se njihovi snovi nisu pretvorili noćnu moru. Martina ostaje udovicom, s trbuhom do zuba, i sa šestogodišnjim sinom. Darko je dječak koji svojom energijom, ljubavlju i voljom pokazuje da ponekad i oni najmanji mogu biti izvor najveće snage.

Emisiju "Provjereno" gledajte četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju