Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Naša reporterka na tajnom zadatku otkrila – u klubove se može i bez vlastite covid potvrde! Premda ima i svoju, cijeli je vikend koristila tuđu. Tko i kako kontrolira provođenje mjera? I zašto ugostitelji negoduju tvrdeći – traže od nas da budemo policajci.

„Država bi se mogla raspasti. Novi sukob je realan!“ riječi su to visokog predstavnika u BiH. Istovremeno Milorad Dodik, predsjednik RS-a, izvodi antiterorističe vježbe u blizini Sarajeva i u Predsjedništvu BiH pjeva „rodila me majka Srpkinja“. Donosimo presjek - što se događa u susjedstvu i kakva je Dodikova uloga u svemu tome.

Bez vode, sami, u blatu. Uskoro će godina dana od razornog potresa na Banovini. Kako izgleda život u kontejnerima na pragu zime? Bili smo u selima u kojima živi doslovno tek jedna osoba. Tko obnavlja i obnavlja li se išta u tom dijelu Hrvatske?

Umjesto deterdženta, rublje peru kestenjem! Od starog ulja prave sapune. Ne koriste čak ni jednokratne higijenske uloške. Dok globalne sile raspravljaju o klimatskim promjenama i utjecaju na okoliš, oni su odlučili krenuti od sebe. Upoznajte „zero-wastere“, ljude koji odbijaju kupovati i koristiti išta što proizvodi otpad.

Emisiju "Provjereno" gledajte četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju