Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Minute koje život znače, sprječava administracija. Pacijenti u strahu, a liječnici očajni! Zašto u najtežim slučajevima hitna iz Metkovića može dovesti pacijente u mostarsku bolnicu, a njihovi kolege iz Umaga ne mogu u slovensku Izolu? HZZO im ne odobrava te troškove.

Je li Hrvatska baš tako fenomenalna zemlja za život kako tvrdi ministar Aladrović? U njegovoj rodnoj Požegi, stotine žena završilo je na cesti! Radnice tekstilne industrije Orljava, nakon desetljeća na minimalcu, nemaju više ni to. Idu u nadnice i planiraju kao i mnogi drugi, jednostavno odseliti.

Ekskluzivno iz Afganistana! Naš suradnik Zoran Marinović, prvi je hrvatski reporter koji je nakon preuzimanja vlasti od strane talibana ušao u tu zemlju! U zemlji vlada mir, ali i neizvjesnost. Većina toga ne radi, žene u strahu za svoja prava!

Je li sramota zaplakati, pokazati emocije? Još ako ste pritom muško! Kako se muškarci nose s osjećajima? Vodimo vas u kružok onih koji se skupljaju kako bi ciljano govorili ne o nogometu, autima, ženama, već o svemu onome što im je na duši!

Emisiju "Provjereno" gledajte četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju