Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Bivši građevinar tvrdi: Crkva me prevarila i ne želi već 20 godina platiti radove! No, zapravo smo otkrili kako s radi o serijskom tužitelju koji i od privatnih, ali i od državnih tvrtki, pa i grada Osijeka, potražuje višemilijunske iznose, a neke od tih poslova nikada nije izveo!

Kupila je stan preko agencije, dobila stambeni kredit banke, čak i potporu APN-a. Papiri su bili posve čisti. Mjesec dana nakon useljenja, počinje pakao. Sestra jednog od bivših vlasnika podnijela je tužbu za nasljedstvo i dobila spor. Vlasnici stana prijeti da ostane bez stana, ali ne i bez kredita koji otplaćuje. Apsurd hrvatskog pravosuđa iz kojeg kaže, nema izlaza.

Zašto banke prodaju dugove građana? Kako se iznos od 100 tisuća popne na milijun? Priča o tome kako posluju Agencije za potraživanje dugova, i koji se to zakoni spremaju koji bi regulirali tržište vrijedno desetke milijardi kuna.

Kao mala, mislila je da je jedina osoba s invaliditetom i da nitko drugi nema njezin problem. Sa samo dvije godine doživjela je tešku nesreću i od tada vodi bitku za dostojanstven život. Ne samo da je u tome uspjela, već je preko udruge koju je osnovala pomogla stotinama drugih osoba poput nje.

Emisiju "Provjereno" gledajte četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju