Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Apsurd iz Siska! Kuće im imaju crvene naljepnice ne zbog toga što su one opasne po život, već zato što susjedna zgrada prijeti urušavanjem. Apeli da se zgrada sanira datiraju i prije potresa, no pomaka nema. Konzervatori brane potpuno rušenje, vlasnik ne reagira, a susjedi mjesecima ne žive u svojim domovima!

Ima li šanse da djeca u Vukovaru zajedno sjede u klupama? Što je pozadina ideje o vukovarskim školama pod istim krovom i što na to kažu predstavnici aktualne vlasti, manjine i oporba, a što roditelji i djeca?

Bila je ovisnica o heroinu. Kao i njezin suprug. Dijete su im oduzeli. No nakon komune, i liječenja, otvorila je novu stranicu života. Ne samo da živi divan obiteljski život, već pomaže i drugima i liječenju ovisnosti. I sve to s diplomom socijalnog rada u rukama!

Patrik, Madunići, mala Ane, Melani, Ljubica….Njihove priče sve su nas duboko dirnule. Do te mjere da njihov život više nikad neće biti isti. I tu ste presudnu ulogu odigrali baš vi! Gradili kuće, skupljali hranu, odjeću, novac. Nesebično pomažući nepoznatima, onda kada je to bilo najpotrebnije.

Emisiju "Provjereno" gledajte četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju