Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Tragedija u Kninu, u kojoj je preminulo dijete ostavljeno u automobilu na ljetnoj vrućini - šokirala je javnost. Donosimo ispovijest vojnikinje kojoj se dogodila identična situacija, ali i istraživanja stručnjaka koji objašnjavaju što se događa u mozgu roditelja da uspiju zaboraviti na vlastito dijete.



Javilo nam se još pacijenata koji prozivaju estetskog kirurga iz Zagreba. Istog onog protiv kojeg su već neki od oštećenih podigli i prijave prema DORH-u, ali i privatne tužbe. Tvrde, i u našim zahvatima koristio je sporno sredstvo za koje stručnjaci u estetskoj kirurgiji tvrde da nije dozvoljeno.

Samo u Zagrebu, 77 posto svih osnovnoškolaca, u cijeloj zemlji 63 posto prošlo je s odličnim uspjehom. I opet strepe na upisu u srednje. Neke su uvele prijemne, a najavljuje se i „mala matura“ dogodine! Imamo li poplavu neopravdanih odlikaša?

Dok su vlasnici na odmoru, ljubimci imaju kraljevski tretman. Koji stoji i po 1500 kuna za dva tjedna. Donosimo priču o onima koji žive od toga da „ugošćuju“ pse i mace. Pa ih imaju i po tridesetak u stanu! I kažu, osim što uživaju u svom poslu – bukirani su i godinu unaprijed.

 

Emisiju "Provjereno" gledajte četvrtkom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju